Kanelbullar för bebisar

super easy

Här är ett recept på veganska och sockerfria kanelbullar som passar perfekt för din bebis att mumsa på. De görs på pizzadeg och bakas på nolltid vilket passar oss småbarnsförädrar. 

 

Åldersanpassning:
👶 från 8 månader. För att ge vid 6 mån kan du doppa bitar av bullen i lite havremjölk för att mjuka upp den i fall att din bebis inte är redo för att äta den hel.

Reviews

Ingredients:

Adjust Servings
1 pizzadeg (finns även som glutenfri)
7 urkärnade dadlar
1dl rostade solroskärnor
200gram margarin
1tsk kanel
1tsk kardemumma
2krm vaniljpulver
Havregrädde, för pensling

Directions

1.
Sätt ugnen på 185 grader varmluft.
Mark as complete
2.
Mixa dadlar, rostade solrosfrön, margarin, kanel, kardemumma och vaniljpulver slätt i en bunke med hjälp av en stavmixer.
Mark as complete
3.
Rulla ut pizzadegen på en plåt och bred ut frösmöret jämt över hela degen.
Mark as complete
4.
Vik halva degen över resten, på kortsidan.
Mark as complete
5.
Skär tunna remsor och rulla ihop.
Mark as complete
6.
Pensla bullarna med lite havregrädde.
Mark as complete
7.
Grädda i mitten av ugnen cirka 12 min.
Mark as complete